Comments Off on Thermosolar Napenergia Hasznosítás

Thermosolar Napenergia Hasznosítás

Cég fő profilja: Napenergia hasznosító rendszerek tervezése, forgalmazása, kivitelezése és karbantartása egy helyen.
Termékismertető: A németországi Thermosolar cég termékeit használjuk. Ezek a legjobb minőségi termékekhez tartoznak, viszont elérhető áron adjuk őket. Főbb irányelveink: precizitás, megbízhatóság, magas minőség elérhető áron. Garantált minőség 12 év garanciával!Cégnév: Thermosolar Napenergia Hasznosítás———————————————–
Cím: 2823 Vértessomló, Petőfi u. 9.
———————————————–
Telefon: 20/391-99-42
———————————————–
Email: info (kukac) anaposoldal.hu
———————————————–

A napkollektoros napenergia hasznosító rendszereket használhatjuk:

használati melegvíz készítésre,
fűtés rásegítésre és
edencevíz fűtésre.

1.Használati melegvíz készítés:

A használati-melegvíz készítés Magyarország adottságai mellett a napenergia hasznosítás legegyszerűbben megvalósítható módja, ami bátran ajánlható mindenkinek.
Az éves használati-melegvíz készítés kb. 60-70 %-át képes előállítani a napenergia rendszer!
Családi házak esetében melegvíz készítés céljára általában 1-3 db, nagyobb vízfogyasztás esetén 4-6 db 2 m2-es napkollektort célszerű felszerelni. A megtermelt hőenergiát 200-500 literes melegvíz tartályban tároljuk. A jól hőszigetelt tároló alkalmas arra, hogy a napközben napkollektorokkal előállított melegvizet akár napokig is tárolja.

2. Épületek fűtése napenergiával:

Az épületek energiaköltségei között a legnagyobb tételt a fűtés jelenti. Magyarország éghajlati adottságai mellett csak napkollektorral nem lehet megoldani az épületek fűtését, de hatékonyan rá lehet segíteni arra.
Évente kb. 20-30 %-os megtakarítás érhető el napkollektoros fűtésrásegítéssel!

3. Medencék fűtése napenergiával:
A legjobb hatásfokú rendszer. A medencék építése jelentős befektetést igényel, és üzemeltetésük is költséges. Ugyanakkor komfortosan csak akkor használhatók, ha vizüket fűteni lehet, ami nem olcsó mulatság ma már. A medencéket fűthetjük napkollektorokkal is, ezáltal nem csak a fenntartási költség lesz kevesebb, hanem a fürdési időszak is meghosszabbodik: tavasszal korábban fürödhetünk már a meleg medencében, és ősszel is tovább élvezhetjük medencénk melegvizét.
Szabadtéri medencék tavasztől-őszig 100 %-ban napkollektorokkal fűthetők!

Filed in: Komárom-Esztergom megyei napkollektor cégek
Proudly designed by Theme Junkie.